Oglaševanje

Današnji čas zahteva tehtne in premišljene korake pri investicijah. Oglaševanje pa se meri prav v povračilu le-teh. Gledano drugače, učinkovit oglas na pravem mestu ob pravem času je cilj vsakega oglaševalca. Doseg teh ciljev pa je z današnjimi kompleksnimi sistemi, naborom različnih tipov oglaševanja ter neštetih medijskih kanalov velikokrat zelo težaven in tudi zelo drag.

Kaj sedaj?
Tu nastopimo mi. Namen naše ekipe je prav v tem, da vas bo vodila skozi ta labirint možnosti, do končnega cija – pozitivnega povračila investicije ter dosega novih kupcev.

Google AdWords
Danes eden najbolj učinkovitih ter cenovno ugodnih načinov oglaševanja. Tu ne govorimo le o investiciji ampak današnji obvezni uporabi.

Zakaj izbrati nas:

  • Brezplačni AdWords račun
  • Google Analytics
  • Celotno vodenje oglaševalske akcije z mesečno statistiko in svetovanjem
  • Brezplačna izbira ključnih besed
  • Brezplačno enomesečno testno obdobje
  • Brezplačna izdelava tekstovnih oglasov
  • Brezplačna osnovna spletna stran
  • Gostovanje strani na strežniku 50€ letno
  • Ceno mesečnega proračuna določite vi!


Facebook
Izkoristite moč socialnega omrežja v vašo korist. Dober oglas se širi v deveto vas. Skozi prijatelje na Facebooku!

Spletne strani (bannerji)
Starešina spletnega oglaševanja, ki pa še zdaleč ni za v arhiv. Moč teh oglasov leži predvsem v spremljanju vaših potencialnih kupcev, prilagajanju izgleda oglasov ter frekvence prikazovanja. Brez skrbi za to poskrbimo mi.

AdReactor
Nudimo pa vam tudi oglaševanje preko sistema AdReactor*.

S tem vam omogočamo še boljši doseg vaših kupcev tudi izven slovenskega prostora.

Skupaj z uporabo
preciznega "targetinga" (ciljanja), odzivno podporo ter našimi večletnimi izkušnjami pa Vam zagotavljamo, da boste dosegli učinkovit ROI oz. povračilo investicije.
*AdReactor je oglaševalska mreža, ki se ukvarja s spletnim marketingom, sodeluje s preko 500 različnimi oglaševalci ter založniki in ima mesečni doseg več kot 20 milijonov uporabnikov širom sveta.
Klasični marketing
Z inovativnimi tehnikami direktnega marketinga pa vašo prisotnost na trgu učinkovito pokažemo tudi pri vseh oblikah klasičnega oglaševanja.

Kje smo

Info:


Tel.: +386 1 563 56 92
Fax: +386 1 563 56 93

Gofer d.o.o.
Kajakaška 40b
1211 Lj-Šmartno
Slovenija